miercuri, 1 decembrie 2010

Deplasările cu elevii - formulare

Formularul pentru avizarea deplasărilor cu elevii în afara localităţii, recomandat de I.Ş.J. Mureş, se poate descărca de la adresa
http://www.edums.ro/Formular_excursie_scolara3.pdf

Formularul se utilizează pentru toate tipurile de deplasări cu elevii în afara localităţii: excursii tematice sau de agrement, participări la concursuri, tabere, vizite de studiu, vizionări de spectacole, festivităţi etc.

Pentru depasările externe, acestui formular i se adaugă invitaţiile, programele/proiectele de parteneriat în baza cărora se efectuează deplasarea, precum şi documentele prevăzute de legislaţia europeană privind însoţirea minorilor.

Documentele pentru avizarea deplasărilor cu elevii se depun la secretariatul I.Ş.J. cu 10 zile lucrătoare înainte, pentru a putea fi supuse procedurilor de avizare în timp normal. Pentru avizarea deplasărilor interne, formularul poate fi trimis şi prin fax, la secretariatul I.Ş.J.

Aceste proceduri sunt aplicabile tuturor unităţilor de învăţământ din judeţul Mureş şi sunt publicate pe site-ul oficial al I.Ş.J. Mureş, www.edums.ro, la adresa
http://www.edums.ro/procedura%20avizare%20deplasari%202011.rar
şi la adresa
http://www.edums.ro/excursie.pdf

Niciun comentariu: